/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Australia se sufocă. Temperaturi de până la +39 de grade în luna decembrie

28 decembrie 2018, ora 15:05

Astfel, capitala Canberra, se pregăteşte pentru cea mai fierbinte zi a lunii decembrie. Circa +39 de grade Celsius se vor înregistra sâmbătă, 29 decembrie.

Fiind cel mai fierbinte oraş, Marble Bar din nord-vestul îndepărtat, a îndurat cea mai caldă zi, iar prognozele meteo avertizează cu răspândirea căldurii în sud-est, unde oraşele mari din Sydney, Melbourne şi Adelaide vor suporta temperaturi medii lunare cu până la 16 grade Celsius mai mari decât de obicei.

Vom vedea dacă recordurile de temperatură din decembrie se vor schimba“, a declarat Diana Eadie, meteorolog la Biroul de Meteorologie.

Decembrie este începutul verii din emisfera sudică. Ianuarie şi februarie pot fi chiar mai calde.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram