/VIDEO/ Partidul Nostru va participa la alegerile parlamentare. Lista primilor candidați pe circumscripții

missing
28 decembrie 2018, ora 14:10

S-a adoptat decizia doar pentru o parte din candidații pe circumscripții. Mai avem nițel timp, zilele apropiate o să vă informăm și despre alți candidați pe circumscripții”, Elena Panuș, vicepreședintă PN.

Noi nu vom merge la alegătorii noștri cu tușoncă, cu grecică, cu pachete de Anul Nou, fapt care îl fac acum alți candidați. Noi vom face tot posibilul ca încrederea pe care am obținut o pe parcursul acestor ani să fie justificată”, Elena Grițco, vicepreședintă PN

Orice experiență, orice caz de macaroane, tușoncă, altă carne alterată, pui înghețați noi vom contesta aceste fărădelegi atât la organele competente din R. Moldova cât și observatori internaționali”, Ilian Cașu, vicepreședinte PN.

Deocamdată, „Partidul Nostru” a desemnat doar 17 candidați. Astfel, vicepreședinta formațiunii, Elena Panuș, va candida în Edineț, Victor Bogatico va fi la Râșcani, acolo unde este primar. La fel, și Nina Cereteu a decis să candideze pentru Drochia, oraș în care este primar. În listă mai apar consilierele din Soroca și din Bălți, Anastasia Televca și Elena Grițco.

Deocamdată, nu se știe nimic despre intenția, la alegeri, a lui Renato Usatîi. Anterior acesta a declarat într-o intervenție live de pe pagina sa de facebook că ar vrea să participe în cursa electorală alături de Partidul „Patria”, într-un bloc. În prezent, Renato Usatîi se afla în Federația Rusă. Acesta a fugit din Moldova în anul 2016 după ce autoritățile de la Chișinău au emis un mandat de arestare pe numele lui în dosarul privind tentativa de omor asupra bancherului Gherman Gorbunțov, acuzații respinse de Usatîi. În februarie, 2018 acesta și-a dat demisia din funcția de primar al municipiului Bălți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram