Și partidul Nostru, condus de Renato Usații, și-a prezentat primii candidați pe circumscripțiile uninominale. Au fost anunțați doar 17 pretendenți, iar Ușații nu se regăsește printre aceștia, deși a declarat recent că vrea să participe la alegeri. În schimb, în lista apar vicepreședinții formațiunii, Ilian Casu, Dmitrii Ciubașenco, Elena Panuș și Elena Grițco.

S-a adoptat decizia doar pentru o parte din candidații pe circumscripții. Mai avem nițel timp, zilele apropiate o să vă informăm și despre alți candidați pe circumscripții”, Elena Panuș, vicepreședintă PN.

Noi nu vom merge la alegătorii noștri cu tușoncă, cu grecică, cu pachete de Anul Nou, fapt care îl fac acum alți candidați. Noi vom face tot posibilul ca încrederea pe care am obținut o pe parcursul acestor ani să fie justificată”, Elena Grițco, vicepreședintă PN

Orice experiență, orice caz de macaroane, tușoncă, altă carne alterată, pui înghețați noi vom contesta aceste fărădelegi atât la organele competente din R. Moldova cât și observatori internaționali”, Ilian Cașu, vicepreședinte PN.

Deocamdată, „Partidul Nostru” a desemnat doar 17 candidați. Astfel, vicepreședinta formațiunii, Elena Panuș, va candida în Edineț, Victor Bogatico va fi la Râșcani, acolo unde este primar. La fel, și Nina Cereteu a decis să candideze pentru Drochia, oraș în care este primar. În listă mai apar consilierele din Soroca și din Bălți, Anastasia Televca și Elena Grițco.

Deocamdată, nu se știe nimic despre intenția, la alegeri, a lui Renato Usatîi. Anterior acesta a declarat într-o intervenție live de pe pagina sa de facebook că ar vrea să participe în cursa electorală alături de Partidul „Patria”, într-un bloc. În prezent, Renato Usatîi se afla în Federația Rusă. Acesta a fugit din Moldova în anul 2016 după ce autoritățile de la Chișinău au emis un mandat de arestare pe numele lui în dosarul privind tentativa de omor asupra bancherului Gherman Gorbunțov, acuzații respinse de Usatîi. În februarie, 2018 acesta și-a dat demisia din funcția de primar al municipiului Bălți.