/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Un bărbat din Budești și-a lăsat mașina la poartă, cu cheile în contact, și a plecat, iar când s-a întors, automobilul nu mai era

missing
28 decembrie 2018, ora 09:29

Un bărbat din comuna Budești, Chișinău, și-a parcat mașina în fața porții și a plecat, lăsând-o descuiată și cu cheile în contact. Când s-a întors, automobilul nu mai era. Mașina a fost găsită ulterior, la Rezina

Cazul a avut loc la începutul lunii decembrie. Mașina de model Ford Tranzit ar fi fost răpită de un bărbat din Rezina, în vârstă de 40 de ani. Asta i-a cauta proprietarului mașinii, un bărbat de 53 de ani, un prejudiciu de circa 67 de mii de lei.

Suspectul identificat de Poliție și-a recunoscut vina. Din spusele oamenilor legii, acesta nu este la prima încălcare de acest gen.

Acum, individul este cercetat penal pentru răpirea mașinii,  infracțiune pentru care legislația penală în vigoare prevede amendă de la 29 000 la 67 500 lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram