/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Noi tarife la peste 200 de servicii medico-sanitare de la 1 ianuarie

missing
29 decembrie 2018, ora 16:40

Tarifele la peste 200 de servicii medico-sanitare vor fi reduse de la 1 ianuarie. Hotărârea privind modificarea anexei nr. 3 la Hotărârea de Guvern cu privire la tarifele pentru serviciile medico-sanitare a fost publicată astăzi în Monitorul Oficial, comunică Moldpres.

În afară de diminuarea tarifelor pentru 221 de servicii medicale prevede şi includerea unor tarife pentru 135 de servicii noi. De asemenea, după revizuirea catalogului tarifelor unice pentru servicii medicale, 208 servicii medicale care anterior erau cu plată vor fi excluse, iar alte 276 de servicii vor fi redenumite.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, diminuarea tarifelor a fost posibilă datorită implementării procedurii de achiziţionare centralizată a medicamentelor şi consumabilelor prin intermediul Centrului de achiziţii publice centralizate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram