/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Petro Poroşenko: Rusia a început să se implice în procesele electorale din Ucraina şi Republica Moldova

missing
29 decembrie 2018, ora 11:39

Preşedintele ucrainean Petro Poroşenko susţine că Rusia a început deja să se implice în procesele electorale din Ucraina şi din Republica Moldova, adăugând că Moscova foloseşte mijloacele moderne de informare pentru a discredita liderii de la Kiev şi Chişinău, informează agenţia UNIAN, citată de Mediafax.

„Pentru Ucraina şi Moldova, anul 2019 este foarte important. Se vor desfăşura alegeri cu o importanţă fundamentală pentru Parlamentul Republicii Moldova şi vor avea loc alegeri prezidenţiale şi parlamentare în Ucraina”, a afirmat vineri liderul de la Kiev.

„Din nefericire, Rusia a început să pună în aplicare scenariul de imixtiune directă în procesele electorale”, a declarat Poroşenko, cu ocazia inaugurării punctului de trecere a frontierei Palanca-Mayaky-Udobne, care a fost modernizat recent.

Poroşenko a mai afirmat că „Rusia încearcă să folosească tehnologiile moderne de informare, în special pentru a discredita conducerile din Ucraina şi Moldova”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram