/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Program special de Revelion la Târgul de Crăciun. Pe scenă vor urca artiști consacrați, iar la miezul nopții vor fi focuri de artificii

29 decembrie 2018, ora 12:26

Locuitorii și oaspeții capitalei care vor alege să întâlnească noul an la Târgul de Crăciun din centrul Chișinăului vor avea parte de un program special. Timp de cinci ore, vizitatorii Târgului vor putea urmări un concert cu artiști autohtoni consacrați, iar la miezul nopții orășelul de iarnă va fi „scăldat” în focuri de artificii.

În ultima zi din 2018 startul distracției va fi dat la ora 21.00, când pe scena mare va urca una dintre cele mai longevive trupe de muzică alternativă din Moldova – Gândul Mâței. Timp de aproape o oră, membrii trupei vor interpreta cele mai cunoscute piese care i-au consacrat, printre care: „La Ciocana”, „Liberty”, „Și-așa-mi vine”, devenite legendare de-a lungul timpului.

De pe scenă va răsuna și colindul oficial al târgului  – „Acasă de Crăciun”, interpretat de trupa Brio Sonores. Aceștia vor susține un concert de colinde românești și internaționale, care au fost incluse într-un CD, lansat în ziua inaugurării Târgului de Crăciun și împărțit ulterior vizitatorilor.

Cu recitaluri dedicate sărbătorilor de iarnă vor veni și interpreta Victoria Lungu, dar și legendara formație de muzică pop-rock și folk – Noroc. Aceștia vor fi urmați trupa Valy Boghean Band. La miezul nopții când acele ceasornicului vor anunța trecerea dintre ani, cerul va fi luminat de grandioase focuri de artificii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram