/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Falșii donatori și banii murdari folosiți în finanțarea partidelor, în discuție astăzi la emisiunea Cutia Neagră

30 decembrie 2018, ora 12:55

Emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8 vă prezintă o investigație  realizată de colegii noștri de la RISE Moldova, care developează ilegalități grave la finanțarea PDM. Invitații emisiunii, jurnalista Rise Moldova Liuba Șevciuc și experții Veaceslav Berbeca și Sorin Ioniță, vor dezvălui detalii despre falșii donatori și banii murdari folosiți la finanțarea partidelor.

Nu ratați emisiunea „Cutia Neagră”, începând cu ora 20.00.

Urmăriți diseară Cutia Neagră despre finanțarea netransparentă a partidelor

În această seară, începând cu ora 20.00, Cutia Neagră vă prezintă o investigație realizată de colegii noștri de la RISE Moldova, care developează ilegalități grave la finanțarea PDM. Invitații Marianei Rata, jurnalista Rise Moldova Liuba Sevciuc și experții Veaceslav Berbeca și Sorin Ionita, vin cu mai multe dezvăluiri despre falșii donatori și banii murdari folosiți la finanțarea partidelor. Fiți cu ochii pe TV8.MD

Gepostet von Cutia Neagră am Sonntag, 30. Dezember 2018

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram