/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Andrei Năstase ar putea avea un contracandidat la parlamentare cu numele Andrei Nastas

missing
31 decembrie 2018, ora 16:50

Andrei Nastase ar putea candida oriunde în țara noastră, întrucât numele, valorile, cuvintele și faptele lui sunt răscunoscute de la Naslavcea până la Giurgiulești. Dar dânsul are o datorie aparte față de Chișinău și suburbiile capitalei, pe care le-a susținut și care la randul lor l-au susținut masiv la alegerile pentru Primarie. Si pentru că acestea au fost și sunt în permanență discriminate de așa-zișii edili ai municipiului, Andrei, după consultarea oamenilor din țară și capitală, a echipei blocului ACUM, a hotărât să candideze pe circumscripția nr. 33 din Chișinău, care cuprinde localitățile Bacioi, Sângera, Durlești, Trușeni și Codru, unde își are și locul de trai. Doar că azi noi am aflat că în aceeași circumscripție este înregistrat un grup de inițiativă în susținere a …. altui Andrei, Nastas”, a scris Slusari pe pagina sa de facebook.

Liderul PPDA nu a comentat aceste relatări, încă.

La parlamentarele din 24 februarie 2019 pe circumscripțina nr.33 va candida și democratul Constantin Țuțu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram