Soarta a 35 de persoane rămâne necunoscută după prăbușirea intrării unei clădiri rezidențiale din Magnitogorsk. Acest lucru a fost raportat de către reprezentantul Ministerului Situațiilor de Urgență al Rusiei Timur Hikmatov, transmite Interfax.

El a precizat că, în urma accidentului, patru persoane au fost ucise, cinci au fost spitalizate, alte opt au primit îngrijire în ambulatoriu. 28 de persoane au anunțat că nu au fost acasă în momentul prăbușirii.

La rândul său, primarul orașului, Serghei Berdnikov, a spus că soarta a 38 de persoane rămâne necunoscută. „În ceea ce privește persoanelor care au viză de reședință în blocul dat- la moment încă nu se știe nimic despre soarta a 38 de oameni. În privința celor cu viză de reședință este relativ, nu se știe exact care dintre ei se aflau acolo în momentul prăbușirii. Ne ocupă acum cu clarificarea situației” a spus Berdnikov.

Anterior s-a anunțat că sub ruine s-ar putea afla 68 de persoane.

Explozia într-o clădire rezidențială din Magnitogorsk a avut loc în dimineața zilei de 31 decembrie. În total 120 de persoane locuia în scara afectată de explozie.