/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Și-a denunțat fratele, care ar fi strangulat un bărbat. Cum s-a întâmplat totul

missing
31 decembrie 2018, ora 11:59

Oamenii legii deplasându-se la domiciliul bărbatului de 33 ani, au stabilit, că pe 13 decembrie 2018, seara, un bărbat de 49 ani, locuitor al satului Purcari și vecin cu fraţii de 26 și 33 ani, aflându-se în domiciliul acestora, au consumat împreună băuturi alcoolice. În urma consumului excesiv de alcool bărbatul de 33 ani și cel de 49 ani s-au culcat ambii în același pat. Peste o perioadă de timp bărbatul de 33 ani s-a trezit, observând că în casă este fum a constatat că patul și plapuma au luat foc de la țigara bărbatului de 49 ani. Aplicându-i acestuia lovituri pe suprafața corpului a încercat să-l trezească, dar văzând că ultimul nu respiră, s-a speriat și a decis să arunce corpul acestuia într-o fântână artificială de la marginea satului Purcari, acoperindu-l cu pământ.

Peste o zi, a povestit fratelui său de 26 ani despre tot ce a făcut.

Actualmente, făptuitorul refuză de a da careva declarații. Pe cazul dat a fost inițiat proces penal, urmează a fi dispusă expertiza medico-legală pentru a stabili cu certitudine cauza decesului. Alte circumstanțe se stabilesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram