Un tânăr de 26 de ani l-a denunțat la poliție pe propriul frate de 33 de ani care ar fi strangulat un bărbat acum o săptămână. Denunțul a fost făcut în seara zilei de 30 decembrie la poliția din Ștefan Vodă.

Oamenii legii deplasându-se la domiciliul bărbatului de 33 ani, au stabilit, că pe 13 decembrie 2018, seara, un bărbat de 49 ani, locuitor al satului Purcari și vecin cu fraţii de 26 și 33 ani, aflându-se în domiciliul acestora, au consumat împreună băuturi alcoolice. În urma consumului excesiv de alcool bărbatul de 33 ani și cel de 49 ani s-au culcat ambii în același pat. Peste o perioadă de timp bărbatul de 33 ani s-a trezit, observând că în casă este fum a constatat că patul și plapuma au luat foc de la țigara bărbatului de 49 ani. Aplicându-i acestuia lovituri pe suprafața corpului a încercat să-l trezească, dar văzând că ultimul nu respiră, s-a speriat și a decis să arunce corpul acestuia într-o fântână artificială de la marginea satului Purcari, acoperindu-l cu pământ.

Peste o zi, a povestit fratelui său de 26 ani despre tot ce a făcut.

Actualmente, făptuitorul refuză de a da careva declarații. Pe cazul dat a fost inițiat proces penal, urmează a fi dispusă expertiza medico-legală pentru a stabili cu certitudine cauza decesului. Alte circumstanțe se stabilesc.