/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Tragedie la vânătoare. Un bărbat, împușcat mortal după ce ar fi fost confundat cu o vulpe

31 decembrie 2018, ora 11:44

Oamenii legii au stabilit că la 30 decembrie 2018, aproximativ ora 11:45, un bărbat de 38 ani, locuitor al satului Plop-Știubei, aflându-se la vânătoare legal în extravilanul satului Plop-Știubei r. Căușeni cu arma deținută legal, a efectuat o împușcătură în direcția unei presupuse vulpi în stuf. După efectuarea tragerii a observat că în locul dat se afla un câine rănit de culoare roșcată asemănător cu vulpea și o persoană de gen masculin cu vârsta de aproximativ 50-60 de ani, însângerată fără careva semne de viață.

Ulterior persoana decedată a fost identificată drept un bărbat de 69 ani, locuitor al s. Chircăiești r. Căușeni.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală conform art.145 Codului Penal al R. Moldova, făptuitorul este cercetat în libertate. Dacă va fi găsit vinovat riscă pedeapsă cu închisoare până la 15 ani. Alte circumstanțe se stabilesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram