/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ De Revelion, Ambasadorul SUA la Chișinău a transmis un mesaj de felicitare în limba română

missing
31 decembrie 2018, ora 13:21

„Pentru mine și familia mea, anul 2018 a fost un an al schimbărilor majore, în special după ce am fost numit ambasador al Statelor Unite al Americii în Republica Moldova și ne-am mutat cu traiul, aici, în țara dumneavoastră. Am rămas cu adevărat impresionat de ospitalitatea de care am avut parte și sunt încântat să întâlnesc noul an împreună cu voi”, a declarat Dereck J. Hogan.

Ambasadorul a mulțumit voluntarilor Corpului Păcii pentru implicarea în diferite proiecte din țară și speră că în noul an să vină cu noi oportunități.

„Țin să mulțumesc celor 99 de voluntari ai Corpului Păcii, care lucrează umăr la umăr cu colegii locali în școli, ONG-uri și biblioteci în 83 de localități din Moldova. Sper că noul an să aducă multe oportunități noi. Eu sper să vizitez cât mai multe localități din țara dumneavoastră și să descopăr frumusețile peisajelor moldovenești despre care am auzit atât de mult, să aflu cât mai multe despre tradițiile pe care le păstrați cu sfințenie, dar și să mă întâlnesc cu cât mai mulți dintre voi”, a mai spus ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan. Mesajul integral al ambasadorului poate fi privit mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram