Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, împreună cu echipa PAS, în ajun de anul nou au venit cu o urătură. În rime, aceștia descriu situația din țară și le doresc cetățenilor în anul nou speranță, schimbarea spre bine și curaj.

În imaginile video, apar Maia Sandu, Igor Grosu, Dinu Perciun care doresc cetățenilor să scape de necaz, să fie fericiți în noul an și curajoși, iar revelionul să-l întâmpine alături de cei dragi.

La Mulți Ani Moldova. Petrecem ultimele clipe din an, alături de prieteni, de familie, cu daruri și veselie în casă. Oamenii acestui pământ au știut dintotdeauna să petreacă cu voie bună sărbătorile, să întâmpine urători, să încarce mesele cu bucate, să se bucure alături de cei dragi. Din păcate nu toți oamenii acestei țări se bucură de sărbători, unii trăiesc dorul despărțirii, unii nu reușesc să cumpere un cadou copilului, unii sunt bătrâni și singuri, unii sunt bolnavi și neajutorați, trebuie să facem totul ce ne stă în puteri, ca în Anul care vine toți oamenii să trăiască bine și să se bucure de sărbători. Indiferent unde ne aflăm cu toții avem aceeași speranță, ca în 2019 să se producă adevărata schimbare, să se facă dreptate tuturor. Cei care sunt despărțiți să fie din nou împreună, iar cei necăjiți să aibă parte de bucurii. În anul iată care vine, trebuie să găsim în noi puterea, pentru a trece peste frică, oboseală, indiferență, pentru ca împreună se ne recâștigăm țara și să facem viața tuturor din jur mai bună”, spune Maia Sandu.