/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Maia Sandu și echipa PAS au venit cu o urătură inedită de Anul Nou. Ce urează cetățenilor

missing
31 decembrie 2018, ora 15:19

În imaginile video, apar Maia Sandu, Igor Grosu, Dinu Perciun care doresc cetățenilor să scape de necaz, să fie fericiți în noul an și curajoși, iar revelionul să-l întâmpine alături de cei dragi.

La Mulți Ani Moldova. Petrecem ultimele clipe din an, alături de prieteni, de familie, cu daruri și veselie în casă. Oamenii acestui pământ au știut dintotdeauna să petreacă cu voie bună sărbătorile, să întâmpine urători, să încarce mesele cu bucate, să se bucure alături de cei dragi. Din păcate nu toți oamenii acestei țări se bucură de sărbători, unii trăiesc dorul despărțirii, unii nu reușesc să cumpere un cadou copilului, unii sunt bătrâni și singuri, unii sunt bolnavi și neajutorați, trebuie să facem totul ce ne stă în puteri, ca în Anul care vine toți oamenii să trăiască bine și să se bucure de sărbători. Indiferent unde ne aflăm cu toții avem aceeași speranță, ca în 2019 să se producă adevărata schimbare, să se facă dreptate tuturor. Cei care sunt despărțiți să fie din nou împreună, iar cei necăjiți să aibă parte de bucurii. În anul iată care vine, trebuie să găsim în noi puterea, pentru a trece peste frică, oboseală, indiferență, pentru ca împreună se ne recâștigăm țara și să facem viața tuturor din jur mai bună”, spune Maia Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram