/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Mesajul Președintelui României, Klaus Iohannis, transmis cu prilejul Anului Nou tuturor românilor

missing
31 decembrie 2018, ora 16:34

Dragi români, ne aflăm la finalul unui an cu o semnificație profundă pentru România, anul Centenarului Marii Uniri. Deschidem o nouă pagină a istoriei națiunii noastre și ne revine nouă responsabilitatea de a lăsa generațiilor viitoare o democrație puternică și o țară dezvoltată. Să construim, așadar, împreună următorul secol de existență a României cu mult curaj, implicare civică și atașament ferm față de valorile statului de drept. 2019 este anul în care țara noastră va deține, pentru prima dată, Președinția Consiliului Uniunii Europene. Să valorificăm această oportunitate și să dovedim că România este implicată, cu seriozitate, în consolidarea proiectului european. La mulți ani și un An Nou fericit tuturor!”, a spus Klaus Iohannis.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram