Fosta șefă de la S.A. "Apă-Canal Chişinău" Veronica Herța, va candida pentru alegerile din 24 februarie. Pe o rețea de socializare, Herța a anuțat că va candida la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, pe circumscripția nr.30 (sectorul Ciocana).

Astăzi am înregistrat Grupul de inițiativă pentru a candida la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, pe circumscripția nr.30 (sectorul Ciocana).

Totodată, în postare se mai arată că reprezentanții Blocului „ACUM” nu ar fi respectate propriile reguli de “aprecierea meritocrației”.

În condițiile în care, de către cei cu care am avut intenția de a face front comun în aceste alegeri, nu au fost respectate propriile reguli de “aprecierea meritocrației” sunt sigură că alegătorul va ști să o facă! Realitatea este că încă de acum o săptamină și jumătate (din 21.12.18), blocul ACUM cunoaște intenția subsemnatei de a candida pe această circumscripție. La trei zile după expedierea actelor, răspunsul a fost: “ liber e doar în Transnistria, Găgăuzia, Rusia”.