/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

La datorie și de Revelion. Pompierii și salvatorii au intervenit în 31 cazuri în ultimele 24 de ore. O persoana, găsită carbonizată

missing
01 ianuarie 2019, ora 10:38

Astfel, în dimineața de 1 ianuarie 2019 un incendiu a răpit viața unui bărbat de 56 de ani din localitatea Rezeni, raionul Anenii Noi. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 02.52. Ulterior, pompierii ajunși la fața locului au depistat într-o odaie cadavrul carbonizat al proprietarului. Incendiul a mistuit bunurile materiale din interiorul unei camere. Circumstanțele și cauza producerii arderii urmează a fi stabilite ulterior.

Totodată, în noaptea dintre ani o femeie de 44 de ani și fetița acesteia de doar un an s-au intoxicat cu cu monoxid de carbon emanat de la aragazul din casa de locuit. Cazul a avut loc într-o gospodărie din municipiul Comrat UTA Găgăuzia. Ambele persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

De asemenea, mama și fiica sunt monitorizate de medici. Circumstanțele incidentului urmează a fi stabilite ulterior.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram