/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Papa Francisc se pregăteşte pentru un an care se anunţă crucial

01 ianuarie 2019, ora 12:48

Evenimentul din februarie este descris de părintele Federico Lombardi, fost purtător de cuvânt al Papei.
Actualul purtător de cuvânt al Vaticanului, Greg Burke, a dat asigurări recent că problema abuzurilor reprezintă „o prioritate fundamentală” pentru Francisc, potrivit Agerpres.

O altă etapă importantă pentru Vatican în 2019 este publicarea prevăzută de Paşti (21 aprilie) a noii constituţii apostolice care reorganizează activitatea Curiei (administraţia Vaticanului).

Totodată, Papa Francisc va face numeroase vizite în străinătate. Patru sunt deja programate oficial: în Panama, între 23 şi 27 ianuarie, pentru Zilele mondiale ale tineretului, apoi la Abu Dhabi, între 3 şi 5 februarie, în Maroc, la 30-31 martie, şi în Bulgaria şi Macedonia, între 5 şi 7 mai.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram