/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Vlad Bilețchi a depus actele la CEC „Noi vrem să începem acest an în forță, activi, fără nici o zi pierdută”

missing
01 ianuarie 2019, ora 17:43

Noi vrem să începem acest an în forță, activi, fără nici o zi pierdută. De asta astăzi, 1 ianuarie 2019 suntem prezenți în fața Comisiei Electorale de Circumscripție nr.26, pentru a înregistra acest grup de inițiativă în sprijinirea candidatului la funcția de deputat, Bilețchi Vlad. Așa o să obținem de acum încolo doar cu acțiuni, doar cu rezultate, doar cu victorii”, a menționat Bilețchi pe pagina sa de facebook.

Astfel, circumscripția nr.26 include sectorul Centru, Buiucani.

Totodată, termenul limită de depunere a actelor pentru înregistrarea grupurilor de inițiativă în vederea susținerii candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova în circumscripțiile uninominale este până la data de patru ianuarie 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram