/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

După Maia Sandu, și un candidat din partea PL și-a anunțat intenția de a candida în circumscripția 50

missing
02 ianuarie 2019, ora 19:38

„Etapa 1.1 – am depus cererea de înregistrare a grupului de inițiativă pentru colectarea semnăturilor pentru susținerea candidaturii mele. Mulțumesc echipei, rudelor și Partidului Liberal pentru încredere, precum și funcționarilor din consiliul electoral al circumscripției nr. 50 Europa de Vest”, a scris Calmațui.

Precizăm că pe lângă lidera PAS, și-a anunțat intenția de a candida în circunscripția Europa de Vest și activistul civic Oleg Brega. Cel din urmă a început colectarea semnăturilor pentru a se înregistra la București.

Vasile Calmațui a absolvit facultatea Relaţii Economice Internaţionale în Franța, apoi a urmat și o facultate de Informatică. Ulterior, s-a angajat în calitate de inginer la o firmă din Paris, iar în scrut timp și-a deschis propria afacere în capitala Franței.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram