/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un nou deputat PDM în Parlament. Cui urmează CC să-i valideze mandatul

missing
02 ianuarie 2019, ora 14:09

Astfel, potrivit unei decizii din 25 decembrie, candidatura lui Ianeț va fi propusă Curții Constituționale pentru ai fi validat mandatul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Ianeț Pavel a deținut până în decembrie 2017 funcția de viceministru al tineretului și sportului.

Democratul Marcel Răducan și-a depus mandatul de deputat în Parlament, în legătură cu incompatibilitatea funcției de parlamentar cu cea de președinte al Consiliului Concurenței. Răducan făcea parte din Comisia economie, buget și finanțe. Actualul mandat l-a deținut din anul 2014. De asemenea, el a fost anterior ministru al Dezvoltării Regionale și Construcțiilor. El a fost numit în funcția de președinte al Consiliului Concurenței pe 30 noiembrie 2018, de către Parlament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram