/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Explozie într-o casă din raionul Căușeni, de la o butelie de gaz. Proprietarul casei a fost rănit grav

missing
03 ianuarie 2019, ora 19:52

O explozie puternică s-a produs în această seară, într-o casă din satul Copanca, raionul Căușeni, de la o butelie de gaz lichefiat. În urma deflagrației, proprietarul locuinței a fost rănit grav.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), salvatorii au fost alertați la ora 17.32.

„Potrivit primelor informații, o deflagrație de gaz de la o butelie a afectat geamurile și materialele constructive a construcție, iar un bărbat în vârstă de 37 de ani a suportat arsuri pe 7% din suprafața corpului. Din primele cercetară s-a stabilit că bărbatul a încercat să unească butelia la furtun, dar în urma unei manevre nereușite a avut loc deflagrația”, informează serviciul de presă al IGSU.

Bărbatul s-a ales cu fracturi la ambele picioare și a fost preluat de un echipaj medical.

La fața locului pentru intervenție au fost alertați angajații IGSU, care au cercetat încăperea pentru a vedea dacă nu sunt alte persoane în interior.

În urma deflagrației incendiu nu a avut loc. Alte circumstanțe ale cazului urmează a fi stabilite de organele de drept.

În luna octombrie anului 2018, cinci persoane au murit în urma unei explozii produsă după o scurgere de gaz lichefiat într-un apartament din Chișinău, situat pe bulevardul Moscova. Deflagrația a distrus peste zece locuințe din bloc.

Foto: IGSU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram