/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/SONDAJ/ Primăria Chișinău întreabă locuitorii orașului dacă susțin introducerea unei noi rute de troleibuz din sec. Ciocana

missing
03 ianuarie 2019, ora 10:48

Primăria Chișinău întreabă locuitorii orașului dacă susțin crearea unei noi rute de troleibuz, care să aibă un traseu asemănător cu cel al rutei nr. 24, doar că mai scurt. Ruta ar urma să se numească nr. 12 și va avea fi operată cu cinci unități de transport.

Inițiativa vine să fluidizeze fluxul mare de pasageri care circulă în orele de vârf cu troleibuzele de pe ruta nr. 24.

Astfel, potrivit Primăriei capitalei, ruta nr. 24 va rămâne cu itinerarul actual: „bd. Mircea cel Bătrân – str. Miorița”. Ruta nouă de troleibuz nr. 12, cu itinerar prescurtat: „bd. Mircea cel Bătrân – str. A. Mateevici”.

Potrivit municipalității, în prezent ruta de troleibuz nr. 24 efectuează 464 curse zilnice. După divizare, pe cele două rute se vor efectua 624 curse, la un interval de 3 minute în orele de vârf.

Vă puteți expune opinia vizavi de această propunere pe pagina de Facebook a Primăriei Chișinău:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram