/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Primul șef, reținut de CNA în 2019. Directorul unei filiale a Uniunii conducătorilor auto, plasat în arest preventiv

missing
03 ianuarie 2019, ora 10:33

Directorul filialei Comrat a Uniunii conducătorilor auto a fost reținut de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) a direcției Sud. Acesta este bănuit de trafic de influență.

Astăzi, ofițerii CNA au desfășurat o serie de percheziții la sediul SITCCA Comrat precum și la domiciliul și în automobilul expertului din cadrul acestei secții. Ulterior, acesta a fost escortat la sediul DGT Sud pentru înaintarea bănuirii și audierii lui în calitate de suspect.

„Concomitent, au fost supuse perchezițiilor biroul de serviciu și automobilul directorului filialei Uniunii conducătorilor auto din Comrat, în scopul depistării mijloacelor bănești în suma de 500 euro, transmise anterior, precum și altor probe. Bărbatul a fost reținut pentru 72 ore și plasat în izolatorul CNA”, informează CNA într-un comunicat.

Totodată, ofițerii CNA urmează să ridice din cadrul SITCCA Comrat dosarele personale cu fișele de examinare ale persoanelor numele cărora au figurat în timpul documentării acestei cauze.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram