/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Un șofer beat la volan, care o făcea pe Schumacher, urmărit de Poliție din centrul Chișinăului, până la Ialoveni

03 ianuarie 2019, ora 13:18

Un șofer de 24 de ani a fost urmărit de un echipaj al Poliției de patrulare din centrul Chișinăului, până la Ialoveni. Acesta a fost zărit de polițiști pe strada Vlaicu Pîrcălab din capitală, când, potrivit inspectorilor de patrulare, se deplasa neadecvat. 

Polițiștii au încercat să-l stopeze, dar șoferul a ignorat semnele inspectorilor și a luat-o la goană pe strada Vasile Alecsandri. Tânărul a trecut la roșu și a ignorat și alte semne de circulație, motiv pentru a care a fost urmărit de echipajul de Poliție până la Ialoveni, unde a fost blocat și silit să stopeze mașina.

Poliția spune că șoferul se afla beat la volan, dar a refuzat să treacă testul alcoolscopic, motiv pentru care acum este documentat penal.

„Deoarece nu a vrut să prezinte documentle de identitate, șoferul a fost escortat la IP Ialoveni, iar automobilul acestuia a fost dus la parcarea specială cu plată. În urma verificărilor s-a stabilit ca la volanul mașinii se afla un tânăr de 24 ani, originar din satul Cojușna, raionul Strășeni, acesta fiind anterior documentat de trei ori pentru conducerea unui automobil în stare de ebrietate narcotică”, informează Poliția.

Inspectorii de patrulare îndemnă șoferii să nu urce la volan, dacă au servit băuturi alcoolice.

În zilele de minivacanță dedicate Anului Nou, peste 23 șoferi fost depistați fiind beți la volan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram