/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Comunistul care va lupta în alegeri pe circumscripția din Nisporeni, contra democratului Vlad Plahotniuc

missing
04 ianuarie 2019, ora 08:06

Mihail Ciorici este candidatul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) pe circumscripția nr.17, Nisporeni. Acesta va fi contracandidatul președintelui Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, pe această circumscripție uninominală. 

Comisia Electorală Centrală a înregistrat acum  două zile grupul de inițiativă care va colecta semnături de la cetățenii care vor să-l susțină pe Ciorici la alegerile parlamentare din februarie. Grupul de inițiativă este format din 16 persoane și este condus de Nicolae Ionașcu.

Mihail Ciorici este consilier raional în Nisporeni, din partea PCRM.

Tot pe Circumscripția nr. 17 va candida și reprezentantul blocului ACUM DA PAS Ion Terguță; reprezentantul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova  Pavel Artamonov.

De asemenea, zilele trecute, CEC a aprobat lista candidaților din PCRM pe circumscripția națională. Lista conține 41 de nume, primul fiind al președintelui comuniștilor Vladimir Voronin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram