/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Fostul Ministru al Transporturilor candidează în circumscripția nr. 15 din Călărași

missing
04 ianuarie 2019, ora 16:31

Această circumscripție are 65522 de cetățeni cu drept de vot. Pe absoluta majoritate dintre ei îi cunosc. Pot spune chiar că-mi sunt prieteni de-o viață. Împreună cu ei am elaborat proiecte în vederea edificării unei noi infrastructuri a localităților, eu fiind ministru al transporturilor și infrastructurii drumurilor”, a menționat Iurie Chirinciuc pe pagina sa de facebook.

Astfel, acesta mai menționează că alegerile din 24 februarie 2019 a putea fi ultima șansă de integrare în UE.
Presupune o enormă responsabilitate pe care mi-o asum, conștient fiind de faptul că scrutinul din 24 februarie reprezintă ultima șansă de a ne integra în UE prin București, împreună cu țara.

Iurie Chirinciuc a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare în penitenciar de tip semi-închis cu suspendare și o amendă în sumă de 35.000 de lei. Acesta a fost reținut în luna aprilie 2017. Potrivit anchetei, ex-ministrul transporturilor, împreună cu şefii a două companii de construcţii, ar fi organizat o schemă infracţională cu scopul dobândirii de mijloace financiare în proporţii deosebit de mare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram