/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Medicul Mihai Stratulat comentează decizia CECE-ului de a nu-l înregistra în cursa electorală. Ce va face mai departe

04 ianuarie 2019, ora 12:18

Medicul Mihai Stratulat, care vrea să candideze în alegeri pe Circumscripția uninominală nr. 26, din partea Partidului Democrat, spune că nu se dă bătut, după ce ieri, Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală a refuzat să-l înregistreze în cursa electorală. Acesta susține că va colecta semnăturile din nou și va cere repetat înregistrarea în calitate de candidat. 

„Ieri CECE nr. 26 a decis neînregistrarea mea în calitate de concurent electoral din cauza unor pretinse nereguli depistate în listele cu semnături. Mă voi abține să comentez calitatea argumentelor invocate de CECE nr. 26 pentru că nu sunt jurist, ci medic și consider că fiecare trebuie să se ocupe de ceea ce știe mai bine. În schimb, vă anunț că nu renunț la înscrierea în cursa electorală. Niciodată, niciun Stratulat din familia mea nu s-a dat bătut ușor. Astăzi am cerut liste noi de la CEC, iar în a două jumătate a zilei începem recolectarea semnăturilor”, a comentat Stratulat.

Potrivit deputatului democrat Sergiu Sîrbu, motivul respingerii candidaturii lui Mihai Stratulat sunt anumite nereguli cu semnăturile colectate pentru susținerea candidatului.

Astăzi este ultima zi când mai pot fi depuse solicitările de înregistrare a grupurilor de inițiativă pentru potențialii candidați pe circumscripții uninominale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram