/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Au intrat într-un apartament și au furat bijuterii din aur și argint. Ce riscă tinerii

missing
04 ianuarie 2019, ora 09:27

Oamenii legii au fost alertaţi de victimă de 47 ani și a spus că din apartament i-au fost furate bijuteriile din aur şi bani. Astfel, i-a fost cauzat un prejudiciu de 200 000 lei.

De asemenea, la data de trei ianuarie, poliţiştii au efectuat percheziţie autorizată la domiciliul acestora în r. Cimişlia, unde au fost depistate: 50 cartușe pentru arma Karabin, 213 cartușe de vânătoare la calibru diferit, 40 cartușe (melcașcă), 1 armă cu amortizator confecţionată artizanal, 5 arme de vânătoare şi alte obiecte predestinate braconajului, deţinute ilegal.

Armele și munițiile au fost ridicate pentru a fi supuse expertizei iar cercetările continuă pentru a stabili de unde indivizii dețin aceste bunuri.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru furt. Indivizii riscă amendă de la 32 500 până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Bănuiții anterior au mai fost judecaţi pentru huliganism şi braconaj.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram