/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ 34 de utilaje de deszăpezire curăță trotuarele din Chișinău

missing
06 ianuarie 2019, ora 12:43

Autoritățile municipale anunță că trotuarele din Chișinău sunt curățate la moment de 34 de unități speciale dotate cu lame și perii.

Opt dintre acestea curăță trotuarele din sectorul Botanica și câte șapte în sectoarele Centru și Râșcani. Câte șase autospeciale deszăpezesc trotuarele în sectoarele Buiucani și Ciocana.

Potrivit Administrației de Stat a Drumurilor, pe traseele naționale și regionale se circulă în condiții de ninsoare, însă drumuri blocate nu sunt. Pe alocuri s-a format ghețuș.

Pentru astăzi și mâine meteorologii prognozează ninsori în toată țara. Începând de luni, minimele pe parcursul nopții vor ajunge până la -13 grade Celsius.

Foto: Facebook.com/Primăria Municipiului Chișinău

Foto: Facebook.com/Primăria Municipiului Chișinău

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram