/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Urmăriți astăzi o ediție specială a emisiunii „Cutia Neagră” în care veți vedea primele două investigații despre furtul miliardului

missing
06 ianuarie 2019, ora 13:15

În această seară, începând cu ora 20.00, urmăriți o ediție specială a emisiunii „Cutia Neagră” în care vă prezentăm primele două investigații despre frauda bancară – „Justiția selectivă în dosarele jafului” și „Rolul instituțiilor de stat în furtul miliardului”.

Vedeți în emisiunea de azi acte confirmative care demonstrează că Ilan Șor a beneficiat personal din banii furați, dar și dezvăluiri despre probe care se bat cap în cap în dosarele Platon și Filat. De asemenea, aflați cum instituțiile de stat ar fi pregătit terenul pentru jaf, iar anumiți judecători și deputați ar fi deschis portițe legale.

Nu uitați emisiunea „Cutia Neagră!, astăzi, la 20.00 și în reluare mâine de la 19.45.

În această duminică Cutia Neagră vă prezintă o ediție specială în cadrul căreia veți putea revedea primele două episoade din ciclul de investigații despre frauda bancară

Nu ați reușit să priviți investigațiile Cutiei Negre despre Furtul miliardului? În această duminică Cutia Neagră vă prezintă o ediție specială în cadrul căreia veți putea revedea primele două episoade din ciclul de investigații despre frauda bancară – „Justiția selectivă în dosarele jafului” și ”Rolul instituțiilor de stat în furtul miliardului”.Nu uitați – vă așteptăm duminică, 6 ianuarie, la 20.00, doar la TV8.MD

Gepostet von Cutia Neagră am Freitag, 4. Januar 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram