/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Când va fi supus votului Acordul dintre Marea Britanie și Uniunea Europeană privind Brexit-ul

missing
08 ianuarie 2019, ora 16:15

Mâine, în Parlamentul britanic vor fi reluate dezbaterile despre Acordul dintre Marea Britanie și Uniunea Europeană cu privire la Brexit. Astfel, într-o săptămână, pe 15 ianuarie, acordul urmează a fi supus votului. 

Potrivit Agerpres.ro, adoptarea acordului este însă sub semnul întrebării, din motiv că mulți deputați, atât din tabăra susținătorilor Brexitu-ului, cât și din tabăra eurofililor, sunt nemulțumiți de conţinutul acestuia.

Theresa May şi-a anunţat din nou cabinetul de miniștri că nu intenţionează să întârzie Brexitul, prelungind notificarea în baza articolului 50 al Tratatului UE, mai scrie sursa citată.

Proiectul de acord privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană a fost aprobat de liderii celor 27 de ţări europene, în cadrul summitului de la Bruxelles, din luna noiembrie a anului trecut.

Ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană este preconizată pe 29 martie 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram