/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Incendiu la bordul unui nave în apropiere de Hong Kong. O persoană a decedat, iar alte trei sunt date dispărute

missing
08 ianuarie 2019, ora 12:27

Un tanc petrolier cu substanțe chimice a luat foc pe insula Lamma din Hong Kong. Astfel, echipa de urgență a salvat 24 de membri ai echipajului navei. Patru dintre aceștia au fost transpotați la Spitalul Ruttonejee din Wan Chai pentru îngrijiri medicale.

Personalul de urgență a salvat 24 de marinari care au căzut sau au sărit în mare pentru a scăpa de incendiu. Aproximativ patru au fost duși la Spitalul Ruttonjee din Wan Chai pentru tratament medical.
Nava, înregistrată în Vietnam, a fost petrolierul pentru petrol și chimic Aulac Fortune. A luat foc aproximativ la o milă de mii de kilometri sud de insula Lamma imediat după 11

Un marinar aflat la bord a declarat că incidentul s-a petrecut în timp ce dormea. Un elicopter şi numeroase ambarcaţiuni ale serviciilor de urgenţă au intervenit pentru a salva membri echipajului şi pentru a stinge incendiul, scrie Mediafax.

În cursul după-amiezii, după mai multe ore de luptă cu flăcările, pompierii au anunţat că incendiul este sub control.

Foto: twitter/ Hong Kong Free Press

Foto: twitter/ sudhakar

Foto: twitter/ sudhakar

Foto: twitter/ sudhakar

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram