Cel puțin o persoană a decedat, ia alte trei sunt date dispărute, după ce bordul unui petrolier a izbucnit un incendiu. Totul a avut loc marți 8 ianuarie, în apropiere de Hong Kong, potrivit presei locale.

Un tanc petrolier cu substanțe chimice a luat foc pe insula Lamma din Hong Kong. Astfel, echipa de urgență a salvat 24 de membri ai echipajului navei. Patru dintre aceștia au fost transpotați la Spitalul Ruttonejee din Wan Chai pentru îngrijiri medicale.

Personalul de urgență a salvat 24 de marinari care au căzut sau au sărit în mare pentru a scăpa de incendiu. Aproximativ patru au fost duși la Spitalul Ruttonjee din Wan Chai pentru tratament medical.
Nava, înregistrată în Vietnam, a fost petrolierul pentru petrol și chimic Aulac Fortune. A luat foc aproximativ la o milă de mii de kilometri sud de insula Lamma imediat după 11

Un marinar aflat la bord a declarat că incidentul s-a petrecut în timp ce dormea. Un elicopter şi numeroase ambarcaţiuni ale serviciilor de urgenţă au intervenit pentru a salva membri echipajului şi pentru a stinge incendiul, scrie Mediafax.

În cursul după-amiezii, după mai multe ore de luptă cu flăcările, pompierii au anunţat că incendiul este sub control.

Foto: twitter/ Hong Kong Free Press

Foto: twitter/ sudhakar

Foto: twitter/ sudhakar

Foto: twitter/ sudhakar