/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un moldovean cu dublă cetățenie s-a prezentat la frontiera română cu un automobil care ar fi fost furat din Italia

08 ianuarie 2019, ora 10:19

Un moldovean cu dublă cetățenie, în vârstă de 41 de ani, s-a prezentat la frontiera moldo-română, la punctul Albița, la volanul unui automobil care figurează în baza de date a autorităților italiene ca fiind furat. În prezent, mașina este înmatriculată în Elveția.

Potrivit polițiștilor de frontieră români, mașina de model Toyota RAV4 a venit la Albița acum două zile, în jurul orei două noaptea.

Polițiștii de frontieră au supus automobilul unui control suplimentar și au stabilit că documentul prezentat de șofer este fals, iar autoturismul are altă serie de şasiu, decât cea care figurează în documentele prezentate la control.

Șoferul mașinii a spus poliției că nu este proprietarul autoturismului și că, în schimbul sumei de 500 de euro trebuia să transporte mijlocul de transport de la Milano la Chișinău. Acesta a mai spus că nu știe despre faptul că automobilul este furat sau că e implicat în vreun litigiu.

Mașina a fost reținută, iar autoritățile române cercetează cazul dat prin prisma infracțiunilor uz de fals, furt și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Valoarea mașinii este estimată la 138 de mii de lei românești.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram