O fetiță de cinci ani, din Călărași, a murit aseară, fiind lovită de o mașină. În acel loc la săniuș se afla și un adolescent de 17 ani. Acesta din urmă de asemenea a avut de suferit, fiind internat în spitalul din Călărași.

Potrivit Marianei Bețivu, ofițera de presă a Inspectoratului General de Poliție (IGP), cazul a avut loc aseară, în jurul orei 21, pe traseul Chișinău-Ungheni, la ieșirea din satul Sipoteni.

„Doi copii, aflași la săniuș, au ieșit pe drumul principal și au fost tamponați de un automobil BMW, condus de un locuitor al municipiului Ungheni, de 28 de ani”, spune ofițera de presă a IGP.

Minorii au fost transportați la spitalul raional din Călărași, însă fetița de cinci ani a decedat în drum spre instituția medicală. Potrivit poliției, cele două victime nu sunt frați.

Conducătorul BMW-ului este cercetat în stare de libertate: „Este pornit un proces penal, pentru a stabili toate circumstanțele. Șoferul nu era în stare de ebrietate, nu a fugit de la locul accidentului, acum urmează să i se stabilească vinovăția”, a declarat Mariana Bețivu.

Oamenii legii cercetează toate circumstanțele cazului.