/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Concert și la Chișinău. La -6 grade, oamenii s-au adunat să-l vadă pe Stas Mihailov la un concert în aer liber, organizat de Partidul Șor

09 ianuarie 2019, ora 18:06

Nu doar concertul a fost gratuit, dar și transportul. Oamenii au ajuns la manifestație după ce organizatorii le-au pus la dispoziție câteva autobuze. De frică să nu rămână fără un loc liber, unii chiar au luat-o la fugă.

– De ce alergați? – Să reușim.

Chiar dacă nu toți sunt fanii lui Stas Mihailov, unii spun că au venit la concert pentru a nu sta acasă, iar cine sunt organizatorii mai puțin îi interesează.

–Știți cine organizează concertul?
– Nu, nu am idee.
– Partidul Șor.
– Da? Clasninca, as’ tusim.

– Cine organizează concertul?
– Nu știu, nu știu. Plahotniuc?

Nu mă ocup cu politica și adică pentru mine nu importă cine…

Cine era gata să-l voteze până acum și fără concert o va face. Concertul nu înseamnă încă nimic.

Concertul a avut loc pe teritoriul Aeroportului Chișinău, în aer liber, în timp ce afară erau în jur de -6 grade. Timp de două ore pe scenă au cântat artiști moldoveni, apoi a urmat recitalul lui Stas Mihailov. Și de data aceasta Ilan Șor a cântat alături de interpret, fiind însoțit și de Petru Jardan, directorul companiei care gestionează Aeroportul Internațional.

Petru Jardan se află printre primii pe lista națională a partidului Șor, fiind și candidatul formațiunii pe circumscripția 23 din Capitală. Oamenii veniți la concert însă nu prea știau cine este acesta.

–Domnul Petru Jardan, îl cunoașteți, știți despre el?
– Nu, nu.

„-Îmi cer scuze, nu știu.”

-Petru Jardan? Îi deputat…se blochează în „GosDumă”.

Tradițional, Ilan Șor a făcut o baie de mulțime, iar la concert au fost difuzate și câteva filme despre partid și despre activitatea Aeroportului. În ultimele două săptămâni, Stas Mihailov a cântat de trei ori pentru Partidul Șor: la Orhei, Bălți și Comrat. Artistul ia pentru un recital circa 60 de mii de euro, conform presei ruse. Deocamdată, nu se știe cine a plătit pentru concert.

Cât a costat concertul de ieri și cine a plătit pentru el?
– Noi nu am fost organizatori, am fost parteneri.
– Atunci cine a plătit?
– Adresați întrebarea în mod oficial
”, Ilan Șor, lider, partidul Șor

Costurile pentru concert nu se vor regăsi nici în rapoartele financiare ale formațiunii pentru campania electorală. Asta, pentru că CEC nu a înregistrat Partidul Șor în cursa electorală săptămâna trecută, din cauza unor erori depistate în setul de documente. După o reevaluare, Partidul Șor a fost înregistrat de CEC astăzi.

Reporter: Felicia Crețu
Imagini: Mark Diaconu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram