În căutare de senzații tari, câțiva șoferi din Capitală au fost surprinși în timp ce efectuau manevre periculoase, pe zăpadă. Unii au testat puterea motoarelor pe un stadion, alții pe un deal din cartierul Telecentru. Inspectoratul Național de Patrulare s-a autosesizat și urmează să cerceteze cazurile.

Căderile de zăpadă din ultimele zile i-a motivat pe șoferii dornici de adrenalina să se întreacă în drifturi cu mașinile. Câțiva dintre aceștia au fost surprinși, noaptea trecută, pe un stadion din sectorul Buiucani al capitalei.

Cei care i-au însoțit păreau să se amuze pe seama spectacolului oferit de șoferii teribiliști.

Și pe dealurile de la Schinoasa au avut loc astfel de spectacole periculoase. O mașină de marca Mercedes, SUV, a fost surprinsă în timp ce încerca să abordeze traseul în rampă, însă șoferul, cel mai probabil, a pierdut controlul volanului și s-a rostogolit.

Din imagini, putem deduce că nimeni nu a avut de suferit. Șoferul, după ce s-a rostogolit o singur dată, a reușit să stabilizeze mașina și să coboare pe teren drept. Potrivit autoblog.md, totuşi, careva urmări au existat: cel puţin două oglinzi retrovizoare au fost distruse, un acoperiş şi câteva panouri ale caroseriei afectate. Potrivit sursei citate, la volan s-ar fi aflat unul dintre piloţii participanţi la campionatul naţional de Autocross, mai scrie autoblog.