/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Manevre periculoase în Capitală. Mai mulți șoferi au fost surprinși în timp ce efectuau drifturi pe zăpadă

missing
09 ianuarie 2019, ora 18:42

Căderile de zăpadă din ultimele zile i-a motivat pe șoferii dornici de adrenalina să se întreacă în drifturi cu mașinile. Câțiva dintre aceștia au fost surprinși, noaptea trecută, pe un stadion din sectorul Buiucani al capitalei.

Cei care i-au însoțit păreau să se amuze pe seama spectacolului oferit de șoferii teribiliști.

Și pe dealurile de la Schinoasa au avut loc astfel de spectacole periculoase. O mașină de marca Mercedes, SUV, a fost surprinsă în timp ce încerca să abordeze traseul în rampă, însă șoferul, cel mai probabil, a pierdut controlul volanului și s-a rostogolit.

Din imagini, putem deduce că nimeni nu a avut de suferit. Șoferul, după ce s-a rostogolit o singur dată, a reușit să stabilizeze mașina și să coboare pe teren drept. Potrivit autoblog.md, totuşi, careva urmări au existat: cel puţin două oglinzi retrovizoare au fost distruse, un acoperiş şi câteva panouri ale caroseriei afectate. Potrivit sursei citate, la volan s-ar fi aflat unul dintre piloţii participanţi la campionatul naţional de Autocross, mai scrie autoblog.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram