/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

O femeie și trei copii, intoxicați cu monoxid de carbon. În ce stare sunt aceștia

missing
10 ianuarie 2019, ora 16:31

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, la fața locului s-au deplasat angajații Direcției Situații Excepționale Edineț. Astfel, incendiu în locuință nu s-a produs. Iar, persoanele intoxicate au fost transportate la spital, în stare de gravitate medie stabilă pentru investigații medicale. Astfel, în dimineața zilei de astăzi, 10 ianuarie toate persoanele au fost externate.Viața acestora nu este în pericol.

Cazul este cercetat de către organele de drept.

Pentru a evita producerea situațiilor excepționale pompierii recomandă ca sobele de încălzit să fie exploatate corespunzător, la fel și aparatele electrice de încălzit. În caz de situații de risc cetățenii sunt rugați să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram