/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Pachetele suspecte trimise la consulatele din Australia: Autorităţile au arestat un suspect

missing
10 ianuarie 2019, ora 08:28

Echipele de urgenţă au fost chemate miercuri la mai multe consulate, după ce mai multe pachete suspecte au fost livrate prrin poştă. Mai multe dintre aceste pachete erau etichetate cu „azbest”.

Conţinutul pachetelor este încă investigat de specialişti, dar momentan nu există persoane rănite în urma incidentului.

Poliţia Federală din Australia a transmis că bărbatul a trimis cel puţin 38 de pachete suspecte, dar a exclus posibilitatea unei ameninţări pentru populaţie.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani este acuzat că a trimis obiecte periculoase prin serviciul poştal, acuzaţie care îi poate aduce până la zece ani de închisoare.

Conform informaţiilor apărute în presa australiană, echipajele de urgenţă au fost văzute la consulatele mai multor ţări, precum Marea Britanie, Statele Unite, Elveţia, Pakistan, India, Grecia, Coreea de Sud, Noua Zeelandă, Italia, Spania şi Franţa.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram