/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Serviciul meteo a emis încă o alertă de Cod galben, pentru următoarele opt zile

10 ianuarie 2019, ora 16:49

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis un nou Cod galben. De această dată suntem atenționați despre formațiunile fragile de gheață, care s-au format în râurile mici și bazinele acvatice din țară. 

Codul galben este valabil începând cu ziua de astăzi și până pe 18 ianuarie: „În legătură cu zăpada căzută, Centrul Hidrologic Avertizează, că în râurile mici și bazinele acvatice din ţară, în perioada 10-18 ianuarie 2019, gheața va fi instabilă, îmbibată cu apă și camuflată de zăpadă, iar ieșirea pe ea prezentă pericol sporit. Atenționăm pescarii amatori să fie prudenți, iar părinții să-și supravegheze copiii”, se menționează în mesajul publicat de SHS.

Ieri, meteorologii au emis un cod galben de vreme instabilă. Atenționarea este valabilă timp de două zile. Astfel, mâine, pe întreg teritoriul țării se așteaptă ninsori abundente, iar maximele temperaturii aerului vor fi de -2… -7 grade Celsius.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram