/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ce spune Ilan Șor despre concertele cu Stas Mihailov și constatările Promo-LEX

11 ianuarie 2019, ora 14:45

„Partidul Șor nu a plătit lui Stas Mihailov niciun dolar, dacă ați fi urmărit atent spoturile publicitare, ați fi observat că Partidul Șor nu este organizator, dar este partenerul cestor concerte”, a declarat Ilan Șor.

În ceea ce privește constatările Promo-LEX că Partidul Șor a organizat concerte și ar fi beneficiat de suportul fundațiilor de binefacere, afiliate acestor partidelor. Totodată, Promo-LEX a atenționat că Partidul lui Ilan Șor și-a dublat numărul de membri în ultima jumătate de an, datorită cadourilor cu tentă electorală. Drept reacție Șor a declarat că Promo-LEX este o organizație afiliată unor partide și juriștii săi o vor da în judecată.

„Juriștii mei examinează posibilitatea de a ataca în judecată această organizați mârșavă, care minte pentru că tot ce este scris despre noi este o minciună și noi vom fi nevoiți să ne adresăm în instanță”, a spus Șor.

Partidul Șor a fost înregistrat în cursa electorală pentru alegerile parlamentare la 9 ianuarie. El fiind unul din cei șase candidați pe circumscripția națională.

Alegerile parlamentare se vor desfășura pe 24 februarie 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram