/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Cod galben de vremea rea. Intervenția salvatorilor în ultimele 24 de ore

missing
11 ianuarie 2019, ora 08:56

Conform datelor operative colectate de la furnizorii de energie electrică în urma precipitațiilor nu au fost înregistrate deconectări de la livrarea cu energie.

IGSU informează că pe parcursul ultimelor 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în cinci situații de deblocare și tractare a autoturismelor blocate. Angajații IGSU au intervenit pe traseul Chișinău- Cimișlia unde au reușit să deblocheze un autocamion și o mașină care au derapat din cauza ghețușului. Tot de intervenția salvatorilor a fost nevoie ieri în apropierea satului Alava raionul Ștefan Vodă pentru tractarea unui microbuz școlar fără copii.

Alte lucrări au foste efectuate la Sîngerei și Criuleni, iar la Bălăbănești pompierii au preluat un bărbat în vârstă de 56 de ani și l-au transportat până la ambulanță pentru ca acesta să poată primi îngrijiri medicale.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI va monitoriza în continuare situația din țară și va interveni pentru prevenirea situațiilor de risc. În continuare oamenii sunt rugați să fie precauți și să asculte mesajele autorităților, iar în situații de urgență să apeleze Serviciul 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram