Dorin Chirtoacă: „O să decid dacă mă înregistrez sau nu, în funcție de ce spun cetățenii”

11 ianuarie 2019, ora 12:42

Președintele Partidului Liberal (PL) și fostul primar de Chișinău, Dorin Chirtoacă, spune că va decide dacă va candida sau nu la alegerile parlamentare din acest an, în funcție de ce susținere va avea din partea locuitorilor din suburbiile unde acesta ar vrea să candideze. 

„O să decid dacă mă înregistrez sau nu, în funcție de ce spun cetățenii. Dacă voi avea o susținere, atunci mergem înainte, dacă nu, nici nu mă înregistrez și susținem pe cel care candidează pe această circumscripție”, a spus liderul liberalilor astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Dorin Chirtoacă a spus că, în prezent, membrii grupului de inițiativă se ocupă de colectarea semnăturilor pentru ca el să candideze la funcția de deputat.

În același timp, Chirtoacă a spus că, formațiunea sa va participa în alegeri și pe circumscripția națională și că PL duce tratative cu doi reprezentanți ai diasporei, pentru ca aceștia să candideze pe lista de partid.

Președintele PL vrea să candideze pe circumscripția uninominală nr. 32, din care face parte și localitatea Colonița, din suburbia capitalei, unde se află casa părintească a fostului primar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram