/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ UPDATE: Gură de canalizare, descoperită în mijlocul drumului, pe bd. Negruzzi din Chișinău a fost acoperită

missing
11 ianuarie 2019, ora 13:58

Anterior, șoferii care au drum pe bulevardul Constantin Negruzzi din Chișinău au fost îndemnați să fie atenți la o gură de canalizare fără capac, în apropiere de Academia de Științe a Moldovei, direcția de deplasare, spre Centru.

Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare de către un locuitor al capitalei, care spune că  fântâna stă descoperită de câteva săptămâni: „Este curios faptul că gaura respectivă nu-i deschisă pentru publicul larg și pentru roțile automobilelor nici de azi și nici de ieri, ci de cel puțin două săptămâni. Acum câteva zile ea fusese îngrădită cu niște semne de avertizare. De ieri, însă, nimic nu ne mai împiedică să o admirăm atât superficial, cât și profund, or toate indicatoarele din jurul ei, ce indicau asupra existenței unui pericol, au fost înlăturate”, a scris Ghenadie Vaculovschi, pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook/Ghenadie Vaculovschi

Știrea se actualizează…

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram