/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Reprezentanții Partidul Șor împart ceasuri și materiale promoționale localnicilor din Călărași. Cum comentează acțiunea

11 ianuarie 2019, ora 12:51

„Aceasta este o acțiune lansată de magazinele sociale prin care acestea felicită beneficiarii cu ocazia sărbătorilor de iarnă”, a spus Șargu.

Totodată, ea a precizat că materiale cu candidatul din partea partidului pe circumscripția dată au fost oferite localnicilor în cadrul campaniei de colectare a semnăturilor până a fi înregistrat candidatul, Olga Vlasenco, ca concurent electoral.

În cel de-al doilea raport de monitorizare a alegerilor parlamentare, Promo-LEX menționează că au fost semnalate cazuri de implicare în activități cu tentă electorală a fundațiilor de caritate asociate cu anumite formațiuni politice, printre care și Fundația de binefacere ”Miron Șor” (PPȘ). De asemenea, în cazul lui Șor s-au înregistrat activități cu tentă electorală și caracter prielnic colectării semnăturilor. Partidul a refuzat să comenteze constatările Promo-LEX.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram