/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Maia Sandu explică de ce nu a candidat pe aceeași circumscripție cu Vlad Plahotniuc

11 ianuarie 2019, ora 10:16

„La Nisporeni merită să mergi pentru a obține încrederea cetățenilor de acolo și pentru a obține dreptul de ai reprezenta și ar fi o onoare să-i reprezinți oamenii din Nisporeni, așa cum este o onoare să reprezinți oamenii din Fălești, Europa de Vest, Rusia ș.a. Așa se pune problema. Nu mergi la Nisporeni pentru ca să lupţi cu Plahotniuc, pentru că Plahotniuc nu este un personaj politic autentic care să merite să intri în luptă cu el. Plahotniuc este un hoţ de la drumul mare. Care dacă nu ar avea banii pe care îi are pentru că i-a furat de la cetăţeni, dacă nu ar avea televiziuni, dacă nu ar avea resurse administrative, dacă nu ar folosi dosare penale şi tot felul de alte instrumente de şantaj, nu ar însemna nimic. El nici acum nu înseamnă nimic. El nu este un politician care poate să obţină sprijinul oamenilor dacă ar merge în această luptă aşa ca noi, fără bani, televiziuni, fără resurse adminsitrative. Nu ar obține nimic, deci nu mergi la Nisporeni ca să lupți cu Plahotniuc pentru că el nu merită…”, a declarat Maia Sandu.

Lidera PAS a menționat că blocul ACUM are un candidat la Nisporeni, Ion Terguță, care va lupta pentru dreptul de a reprezenta oamenii din Nisporeni în viitorul Parlament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram