/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Patru rute de autobuz din Chișinău și-au prescurtat temporar traseul, pentru ca drumarii să poată deszăpezi străzile

missing
11 ianuarie 2019, ora 12:04

Patru rute de autobuz din Chișinău au fost prescurtate temporar. Este vorba despre nr. 9, nr. 11, nr. 26 și nr. 46. Măsura a fost luată pentru a facilita intervenția serviciilor de deszăpezire, potrivit Primăriei Chișinău.

„La ora actuală a fost deblocată intersecția șos. Hâncești –  str. Lech Kazcynski, pentru a facilita circulația transportului public. De asemenea, drumarii intervin la intersecția str. Burebista – șos. Muncești, unde este înregistrat un blocaj al traficului rutier din cauza unui accident rutier”, informează autoritățile municipale.

În două localități din suburbii se circulă cu dificultate. Potrivit reprezentanților municipalității este vorba despre Dobrogea, Durlești, Ghidighici și Codru.

La rândul lor, angajații Preturilor intervin la deszăpezire cu tehnică contractată suplimentar, în sectoare particulare și stații de așteptare.

„Pe parcursul zilei, ÎM Regia „Exdrupo” intervine cu 36 de autospeciale pe întreg teritoriul orașului, pentru a curăța străzile. În intervalul orelor 08:00-11:00 au fost împrăştiate circa 500 de tone de material antiderapant şi peste 50 tone de sare lichidă”, se spune într-un comunicat de la Primăria capitalei.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt îndemnați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram