/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Administrația de Stat a Drumurilor: Pe traseele din țară se circulă în condiții de iarnă

12 ianuarie 2019, ora 09:26

Pe traseele naționale și regionale se circulă în condiții de iarnă. Pe parcursul nopții trecute, în țară nu s-au înregistrat blocaje pe drumuri. Potrivit informațiilor Administrației de Stat a Drumurilor, partea carosabilă a drumurilor este umedă, iar pe alocuri este ghețuș.

Pe parcursul zilei, întreprinderile rutiere din teritoriu vor executa lucrări de lărgire a părții carosabile și costamentelor, precum și răspândirea materialui antiderapant. Potrivit reprezentanților ASD, toate sectoarele periculoase sunt monitorizate în permanență de către administratorii drumurilor și intervin la necesitate.

Noaptea trecută în lucrările de deszăpezire au fost implicate peste 200 de utilaje speciale și aproape 250 de muncitori rutieri și au fost împrăștiate peste 1300 de tone de material antiderapant.

Administrația de Stat a Drumurilor le recomandă participanților la trafic să-și doteze automobilele corespunzător timpului de afară și să conducă prudent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram