La această oră, pe străzile din capitală se circulă fără dificultăți, informează autoritățile publice locale. De asemenea, au fost restabilite integral itinerarele de circulație ale rutelor de autobuz spre localitățile suburbane. Transportul public de călători circulă pe toate liniile prevăzute.

Potrivit Primăriei municipiului Chișinău, serviciile de deszăpezire continuă intervenția pe străzile secundare, la stațiile de așteptare, în curțile de blocuri, parcuri și scuaruri.

Pe parcursul nopții, drumarii au intervenit cu 60 de autospeciale la deszăpezirea străzilor din capitală și a căilor de acces spre suburbii. Regia „Exdrupo” împrăști material antiderapant pentru evitarea formării ghețușului.

În acelaşi timp, Regia locativ-comunală și amenajare intervine la deszăpezire cu 36 de utilaje specializate, iar 350 de muncitori sunt antrenați la curățarea și presărarea materialului antiderapant în staţii, pe trotuare și în intercartiere.

Autoritățile susțin, de asemenea, că Asociația de gospodărire a spațiilor verzi lucrează în parcuri, grădini publice, scuaruri, alei pietonale, cu utilaje de deszăpezire și cu implicarea a 250 muncitori.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt îndemnați să apeleze Dispeceratul Central Municipal la numărul de tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.