/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Drumarii continuă să lărgească partea carosabilă a drumurilor și să împrăștie material antiderapant

missing
13 ianuarie 2019, ora 10:27

Pe parcursul nopții trecute, drumarii au continuat să lărgească partea carosabilă a drumurilor și acostamentele și să împrăștie material antiderapant pe traseele naționale. Și autoritățile municipale au anunțat aseară că lucrările de deszăpezire vor continua pe parcursul nopții.

Noaptea trecută nu au mai căzut ninsori. Administrația de Stat a Drumurilor anunță că toate sectoarele periculoase sunt monitorizate în permanență de către drumuri care intervin în caz de necesitate. Iar în dimineața zilei de duminică pe traseele naționale se circulă în condiții de iarnă.

Totodată, Primăria municipiului Chișinău a menționat că astăzi lucrările de deszăpezire vor continua pe străzile secundare și va fi evacuat omătul din perimetrul bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt.

Inspectoratul General al Poliției a anunțat că pe parcursul zilei de ieri au fost curățate de zăpadă căile de acces către instituțiile de menire socială, drumurile și căile de acces între blocurile din capitală pentru a avea accesul în caz de necesitate a echipajelor de salvare, pompieri.

Potrivit datelorInspectoratului General pentru Situații de Urgență, în ultimele 24 de ore salvatorii au scos din zăpadă două autocamioane blocate în zăpadă în preajma satului Talmaza și Purcari a raionului Ștefan Vodă. Totodată, ieri seara, angajații IGSU au tractat un microbuz derapat de pe traseu în zăpadă în apropierea orașului Ceadîr-Lunga, UTA Gagauzia.

Pentru astăzi meteorologii anunță cer variabil și temperaturi cuprinse între 0 și -4 grade Celsius. La noapte, minimele vor fi de -9 în sudul țării și -13 în nord. Mâine în toată țara este prognozată lapoviță slabă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram