/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Proprietarii de clădiri sunt îndemnați să curețe zăpada de pe acoperiș pentru a nu se forma țurțuri

missing
13 ianuarie 2019, ora 14:18

Primăria Chişinău le solicită proprietarilor de clădiri să cureţe acoperişurile de zăpadă, pentru a evita formarea ţurţurilor de gheaţă, care pot cauza accidentarea trecătorilor și avarierea automobilelor parcate.

Avertizările emise de municipalitate sunt adresate în special gestionarilor fondului locativ, administratorilor de clădiri de menire socială cum ar fi instituţii preşcolare şi preuniversitare, medicale, de cultură şi agrement etc., precum şi altor clădiri cu aglomerări de persoane, indiferent de forma de proprietate.

Municipalitatea face apel şi către cetăţeni, pentru a lua măsurile necesare, astfel încât ţurţurii formaţi la nivelul balcoanelor şi acoperişurilor să fie înlăturaţi în condiţii de siguranţă.

Pentru următoarele zile, meteorologii anunță încălzirea treptată a vremii. Astfel, de luni, pe timpul zilei se vor înregistra temperaturi cu plus, iar noaptea minimele se vor încadra între -4… -8 grade Celsius.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram